Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

De beslissingsangst die kan ontstaan wanneer je een kleur moet kiezen

Een kleur kiezen kan zowel leuk als moeilijk zijn. Hieronder vind je veel heerlijke informatie om de keuzes te vereenvoudigen. Wat betekent kleur en wat wil je bereiken?

Toplijst van kleuren

Onze geselecteerde kleuren

We houden van kleur! Vaak genieten wij mensen van de natuur, wanneer we omringd zijn door groen, hemel en zee. Hieronder vindt u onze bestsellers als het gaat om verf. We hebben onze toplijst samengesteld, met de kleuren die jullie, onze klanten, het allermeest liefhebben!

Beïnvloedt ons op verschillende manieren. Verschillende kleuren beïnvloeden ons op verschillende manieren. Een donkerblauw kan ons moe maken, een felrood maakt ons sterker en een roze kleur heeft de neiging om ons verliefd of sociaal te maken. Lees hieronder meer over wat de kleuren doen.

De invloed van de zon op kleuren. Heb je ooit een kleur gezien waar je van hield, maar die niet past bij jou thuis? Dat komt omdat het licht in de kamer de kleur beïnvloedt. Ramen op het noorden maken de kleur koeler en ramen op het zuiden maken de kleur warmer.

GROENE KLEUREN 

Een groene kamer kan ons rust geven en ons veilig laten voelen. Een zeer goede kleur om te schilderen in een slaapkamer, een hal of een woonkamer. Een koele groene kleur past extra goed in een slaapkamer, terwijl een warm groen een uitnodigende indruk geeft en daardoor een uitstekende keuze is voor de hal.

BLAUWE KLEUREN 

Blauwe kamers geven een koel effect, lichtblauwe kamers kunnen je helpen om focus te vinden en zijn daarom geschikt om te schilderen in een kantoor, terwijl een donkerblauwe kleur ons ontspannen en moe maakt en daarom een voor de hand liggende keuze is voor een slaapkamer.

BEIGE KLEUREN 

Beige kamers geven een warme en uitnodigende indruk. Beige muren zijn al jaren populair, en nu zien we een verschuiving naar nog warmere beige, bijna gele tinten. Beige is een kleur die in de meeste kamers past.

ROZE KLEUREN 

Roze kleuren winnen snel aan populariteit! Een roze tint maakt de kamer warm en harmonieus en kan een kamer zowel speels maar ook rustig en uitnodigend maken.

GREIGE KLEUREN 

Ontdek de verfijnde balans van greige, een subtiele combinatie van grijs en beige, die je kamer een tijdloze en elegante sfeer geeft. Deze veelzijdige kleur gaat naadloos op in verschillende interieurstijlen, waardoor een neutrale basis ontstaat die met veel kleuren gecombineerd kan worden. Greige varieert van lichte tot donkere tinten, wat de flexibiliteit biedt om alles te creëren, van een luchtige en open ruimte tot een.


Doe meer inspiratie op voor thuis