Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Vind jouw favorieten hier!

Om het voor jou als klant gemakkelijker te maken, hebben onze professionals op het gebied van verf en behang onze populaire behangsoorten gematcht met bijpassende verfkleuren - we noemen ze "kleurmaatjes". Of je nu op zoek bent naar behang, verf, of beide, we hebben kant-en-klare stijlvoorstellen en kleurschema's ontwikkeld om je thuisproject eenvoudig te laten slagen!

"Winkel in stijl" - wij hebben het werk gedaan!

Ons kleurconcept - "Gekleurd & klaar"!

Kleurcombinaties - Om het voor jou als klant gemakkelijk te maken, hebben we enkele van onze meest populaire en veelzijdige kleuren en gekleurde kamers verzameld. We hopen dat je iets vindt wat je leuk vindt - laat je inspireren en laat je verbeelding de vrije loop!

Kleurgematchte behang - Onze experts op het gebied van verf en behang hebben zorgvuldig onze meest populaire behangsoorten geselecteerd en gecombineerd met bijpassende verfkleuren - we noemen ze "kleurmaatjes"! Dit hebben we gedaan om het voor jou als klant gemakkelijker te maken om verf en behang te kopen!

Populaire kleuren - Bij ons vind je een overvloed aan fantastische kleuren die gegarandeerd je huis harmonieus en persoonlijk zullen maken. Onze kleurexperts hebben zorgvuldig prachtige kleuren ontwikkeld waarvan we weten dat zowel wij als jullie ervan zullen genieten!

KLEURCOMBINATIES! 

Of je nu op zoek bent naar een klassiek tijdloos gevoel in je huis of wilt meegaan met de laatste kleurtrends, je vindt jouw nuance bij ons! Laat je persoonlijkheid en stijl tot uiting komen, en laat je fantasie de vrije loop - Welkom om geïnspireerd te worden!

KLEUR-GECOÖRDINEERDE BEHANG! 

Stap in een harmonieuze ruimte met onze op kleur afgestemde behangpapieren die harmoniëren met nuances van verf. Creëer een ruimte waar elke tint samenwerkt met het patroon van het behang om een gevoel van perfectie te geven. Onze kleurexperts hebben deze combinaties gemaakt om je keuze te vereenvoudigen, zodat je kunt genieten van een samenhangende en doordachte ruimte zonder te hoeven raden. Ben je onzeker? Bestel dan onze met de hand geschilderde monsters en zie hoe de kleuren je kamer kunnen transformeren.

POPULAIRE KLEUREN! 

Wij houden van kleur en we weten dat verschillende tinten mensen op verschillende manieren beïnvloeden. Of je nu wilt omringd worden door de rustige en harmonieuze tonen van de natuur, of op zoek bent naar een levendiger kleur die creativiteit en energie stimuleert, je vindt ze bij ons. Laat je inspireren door al onze tinten en vind jouw favoriete kleur! Twijfel je over je keuze? Bestel dan onze handgeschilderde monsters en zie hoe de kleuren je kamer kunnen transformeren.


Doe meer inspiratie op voor thuis