Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Wallpassion

ONS KLEURCONCEPT

Milieu - Wij geloven in het leveren van verf die niet alleen van de hoogste kwaliteit is, maar ook milieuvriendelijk. Daarom hebben we een premium verf van Zweedse makelij ontwikkeld die superieure resultaten levert zonder het milieu te schaden.

Binnenkleuren - Wij bieden verf voor elk oppervlak in je huis. Lees hieronder meer over onze verschillende verfsoorten, waar we ook tips en trucs voor al je projecten hebben opgenomen. Schilderen moet inspirerend en moeiteloos eenvoudig zijn!

Color Buddies - Wat is je volgende project? Weet jij of je streeft naar een warme, koude, kleurrijke of Scandinavische sfeer? Ontdek onze kant-en-klare kleurenschema's voor een breed scala aan stijlen. We noemen ze kleurenvrienden.

ONZE MUURVERF

Al onze muurverf is op waterbasis met zowel het Nordic Swan- als het Eco-label. Het geeft een uitstekende dekking, is gemakkelijk over te schilderen en geeft een mooi mat resultaat (glansgraad 3). Het is een afveegbare kwaliteitsverf die verkrijgbaar is in al onze kleuren.

Tip voor het beste resultaat: Best geschilderd met een roller. Begin met het schilderen van alle hoeken en randen met een penseel en schakel dan over op de roller voor grotere oppervlakken. Om pluisjes te voorkomen en de verfopname te maximaliseren, was je je roller lichtjes met een beetje wasmiddel, vervolgens spoel je hem grondig af en knijp je het overtollige water eruit voor gebruik.

ONZE TIMMERVERF

Onze timmerwerkverf is op waterbasis en hecht goed met een goede dekking. Het is verkrijgbaar in al onze kleuren en geeft een iets meer glanzende indruk dan onze muurverf, vergelijkbaar met glansgraad 15). We hebben hier specifiek voor gekozen om de resultaten te verbeteren.

Tip: De beste resultaten worden bereikt met een kwast. Als je liever een roller gebruikt, raden we je aan snel te werken om een onberispelijke afwerking te bereiken. Vergeet niet alle oppervlakken te schilderen die je niet wilt schilderen. Bij het schilderen van onbehandeld hout raden we aan om te gronden met onze timmerprimer. Voor behandeld hout, geef het gewoon een snelle schone en lichte schuurbeurt voordat je er direct op schildert.

ONZE VLOERVERF

Onze vloerverf is op waterbasis en uitstekend als lak, speciaal geproduceerd voor binnenomgevingen met lichte gebruikssporen, zoals parket. massief houten vloer en beton. Deze verf wordt niet aanbevolen voor vochtige omgevingen, in bijvoorbeeld garages. Het is verkrijgbaar in al onze kleuren.

Tip: Gebruik een roller voor snelle en nette resultaten. Zorg ervoor dat het oppervlak glad, droog en schoon is om het oppervlak voor te bereiden. Gelakte of geverfde oppervlakken moeten vooraf worden gewassen en geschuurd en alle in de was gezette oppervlakken moeten worden verwijderd voordat ze worden geverfd. Onbehandelde oppervlakken kunnen direct overschilderd worden. Schilder voor het rollen alle randen en hoeken met een penseel.

ONZE PLAFONDVERF

Onze plafondverf is wit en geschikt voor ondergronden zoals gips, beton, behang of vezelplaat. Het biedt een hoge dekking en gemakkelijke applicatie. Op zoek naar andere kleuren? Gebruik onze muurverf!

Tip:</strong > voor het beste resultaat schilder je lijsten, randen en hoeken met een kwast en ga je verder met een roller. Beweeg de rol altijd in dezelfde richting om een gelijkmatige afwerking te garanderen.

Meer handige tips!

1. De keuze voor een roller of kwast kan een grote impact hebben op het uiteindelijke resultaat. Een roller met grotere vezels geeft een gestructureerde afwerking, terwijl een roller met kleinere vezels een gladdere afwerking geeft. Beide opties zullen echter een geweldig resultaat opleveren!

2. De verlichting van de ruimte heeft grotendeels invloed op hoe een kleur wordt waargenomen. Daarom raden we aan om onze handgeschilderde zelfklevende kleurstalen te bestellen om te experimenteren met de kleuren en verlichting om de perfecte keuze te maken. Ze kunnen gemakkelijk worden verplaatst om te zien hoe de kleur verandert afhankelijk van het licht.

3. Wees niet bang om te schilderen, in het ergste geval moet je opnieuw schilderen!