Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Fotobehang

Hier bij Wallpassion bieden we met trots de grootste selectie fotobehang op de markt, bestaande uit 21 miljoen professionele foto's met hoge resolutie beschikbaar in meerdere verschillende kleuren. Je kunt elk motief of elke foto kiezen om je huis een persoonlijke look te geven – de mogelijkheden zijn eindeloos! Blader door onze zorgvuldig gecategoriseerde collecties om de ontwerpen te ontdekken die het beste bij jouw stijl passen.

Heb je moeite met het vinden van de perfecte match? Geen probleem! Neem contact op met onze klantenservice en we helpen je de juiste keuze te maken voor jou en je behang. Wij bieden een beste prijsgarantie, waardoor je verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Mocht je hetzelfde behang ergens anders tegen een lagere prijs vinden, dan passen we het aan. Een goede deal, toch? Bij Wallpassion geniet je van haarscherpe professionele afbeeldingen gedrukt op hoogwaardig fotobehang tegen de laagste prijs op de markt.

Tips voor het kiezen van je fotobehang

Het kiezen en installeren van je nieuwe decoratie kan een moeilijke taak zijn. Muurschilderingen en andere soorten accentmuren zijn geen uitzondering. Sommigen vinden de grote variatie aan kleuren en patronen misschien intimiderend, terwijl anderen het een uitdaging vinden om het behang te installeren. Wij geloven dat alle aspecten van het interieurontwerpproces leuk en duidelijk moeten zijn! Daarom hebben we wat algemene informatie over fotobehang verzameld om je door het proces te leiden, met details over alles, van het kiezen van de juiste materialen en afbeeldingen tot tips over welk gereedschap en welke lijm het meest geschikt zijn voor jouw aankoop. Ons doel is om jou blij te maken met je aankoop en je te helpen een prachtige ruimte te creëren waar je dol op zult zijn.

Inspiratie uit ons fantastische fotobehang

Gezien de grote hoeveelheid tijd die je thuis doorbrengt, is het belangrijk om je op je gemak te voelen en vrede te hebben met je interieur. We weten dat het een uitdaging kan zijn om het perfecte behang te vinden dat bij je persoonlijke stijl past. Daarom hebben we een collectie accentmuren en fotobehang samengesteld om je te inspireren en je te helpen de gewenste look te bereiken. Blader hier door onze inspirerende afbeeldingen om je creatieve ideeën de vrije loop te laten en vind het perfecte fotobehang om jouw ruimte te transformeren.

We hebben afbeeldingen voor het hele gezin

Of je nu je kantoor of je huis opnieuw wilt inrichten, we bieden een brede selectie fotobehang en canvasafdrukken om je te helpen de gewenste look te bereiken. Ons doel is om met ons fantastisch behang te inspireren en ervaringen te creëren voor zowel volwassenen als kinderen Gebruik onze online winkel om je fotobehang op maat te bestellen, of kies uit ons brede assortiment zorgvuldig uitgekozen ontwerpen en kant-en-klare afmetingen. Ontdek onze georganiseerde verzameling motieven om moeiteloos jouw droombeelden te vinden op weg naar je werk of vanuit het comfort van je eigen huis - waar en wanneer dan ook.

Grote selectie fotobehang - kies!

Wist je dat we een selectie bieden van meer dan 21 miljoen soorten behang? Dit maakt ons een van de grootste leveranciers ter wereld. Als retailer die alleen online is, hebben we niet de overheadkosten van winkelstraten. Hierdoor kunnen we betaalbaar blijven zonder concessies te doen aan de kwaliteit en klanten in heel Noord-Europa en van over de hele wereld bedienen.

Breed assortiment van hoogwaardige keuzes

Nadat je je droommotief hebt gekozen en de afmetingen van je muur hebt opgegeven, printen wij je fotobehang. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en verfijnen van ons productieproces, en hoewel we niet in alles professionals zijn, blinken we uit in fotowandbekleding! Door ook een assortiment met vaste afmetingen aan te bieden, hebben we je kansen vergroot om te vinden wat je zoekt. Deze zijn vooral geschikt voor kinderkamers waarvan je weet dat de afbeeldingen aan vervanging toe zijn naarmate ze ouder worden. Onze ambitie is om verbluffende alternatieven aan te bieden, in verschillende prijsklassen, passend bij elke fase van hun leven. Ons op maat gemaakte fotobehang behoudt zijn vormvastheid en is duurzaam en niet-geweven (150 g / m2), geproduceerd met foto's met een hoge resolutie die zijn gemaakt door professionele fotografen. De breedte van het behang is 47,5 cm. Je fotobehang wordt speciaal voor jou, je persoonlijke stijl en de afmetingen van je accentmuur gedrukt. Fotobehang is eenvoudig te plaatsen, maar als je twijfelt raden we je aan een professional te raadplegen.

Prijsgarantie - de laagste prijs op de markt!

Wij vinden dat interieurdesign en het personaliseren van je huis voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom streven we ernaar een breed scala aan producten aan te bieden tegen betaalbare prijzen, zonder jouw ontwerpideeën te beperken op basis van kosten of andere factoren. Bij Wallpassion ben je aan het juiste adres voor kwalitatief fotobehang tegen scherpe prijzen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je winkelervaring gemakkelijk en veilig is, daarom herzien we regelmatig onze prijzen om er zeker van te zijn dat jij de beste deal krijgt. En als je hetzelfde fotobehang vindt met identieke specificaties en voorwaarden voor een lagere prijs, dan matchen we die. Neem gewoon contact op met onze klantenservice en we helpen je verder.

Afbeeldingen van Zoo Across the Globe Afbeeldingen van Zoo Across the Globe

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Sunny start to the day Afbeeldingen van Sunny start to the day

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Growing old Afbeeldingen van Growing old
Growing old
Scandiwall

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Sundance No 1 Afbeeldingen van Sundance No 1
Sundance No 1
Scandiwall

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Jungle Birds Garden No3 Afbeeldingen van Jungle Birds Garden No3

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Foggy Forest Afbeeldingen van Foggy Forest
Foggy Forest
Scandiwall

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Morning silence Afbeeldingen van Morning silence

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Autumn is coming Afbeeldingen van Autumn is coming

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Fluffy Afbeeldingen van Fluffy
Fluffy
Wallpassion

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Nordic Woods 5 Afbeeldingen van Nordic Woods 5
Nordic Woods 5
Scandiwall

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Green tree branch isolated Afbeeldingen van Green tree branch isolated

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Books seamless texture tiled with other textures in my gallery Afbeeldingen van Books seamless texture tiled with other textures in my gallery
Afbeeldingen van Blasting Off Afbeeldingen van Blasting Off
Blasting Off
Scandiwall

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Tropical Empire No 006 Afbeeldingen van Tropical Empire No 006

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Papaver Afbeeldingen van Papaver
Papaver
Scandiwall

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Flamingo Garden No4 Afbeeldingen van Flamingo Garden No4

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Winterforest in Sweden Afbeeldingen van Winterforest in Sweden

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Flamingo Afbeeldingen van Flamingo
Flamingo
Scandiwall

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Breakfast with pachyderms Afbeeldingen van Breakfast with pachyderms

€32,0 /m²

Afbeeldingen van 3 2 Flower01xa Hl Afbeeldingen van 3 2 Flower01xa Hl

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Exotic Wildlife 006 Afbeeldingen van Exotic Wildlife 006

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Man its been a long day Afbeeldingen van Man its been a long day

€32,0 /m²

Afbeeldingen van New York City Brooklyn Bridge Afbeeldingen van New York City Brooklyn Bridge

€32,0 /m²

Afbeeldingen van After the shower... Afbeeldingen van After the shower...

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Cellar with wine barrels Afbeeldingen van Cellar with wine barrels

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Dreamy Horse Afbeeldingen van Dreamy Horse
Dreamy Horse
Wallpassion

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Three Deers Afbeeldingen van Three Deers
Three Deers
Wallpassion

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Cute Rabbits Afbeeldingen van Cute Rabbits
Cute Rabbits
Wallpassion

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Fairytale Deer Afbeeldingen van Fairytale Deer
Fairytale Deer
Wallpassion

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Starry Sky Afbeeldingen van Starry Sky
Starry Sky
Wallpassion

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Coconut trees Afbeeldingen van Coconut trees
Coconut trees
Scandiwall

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Skateboarder skateboarding at sunrise city Afbeeldingen van Skateboarder skateboarding at sunrise city
Afbeeldingen van Graffiti grunge background Afbeeldingen van Graffiti grunge background

€32,0 /m²

Afbeeldingen van Sun rays shining through the trees in the forrest Afbeeldingen van Sun rays shining through the trees in the forrest
Afbeeldingen van Islanda laurora boreale senza parole Afbeeldingen van Islanda laurora boreale senza parole