Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Behangrand

Behangranden raakten uit de mode na de gouden eeuw van de jaren '70 en '80 - een tijd waarin behangranden de meeste huizen in het VK sierde. Eindelijk begint de rand, die zijn oorsprong vindt in de jaren 1590, een welverdiende terugkeer te krijgen. Wij vinden dit hartstikke leuk; er is zoveel dat je kunt doen met een traditioneel, modern of ongebruikelijk randbehang.

Omhoog, omlaag of in het midden - waar plaats je de randen op de muur?

Modern behangpapier voor naast het plafond wordt steeds populairder, maar het is ook on-trend om een behangpapier midden op de muur te plaatsen. Denk aan het schilderen van het onderste deel van de muur, het gebruik van patroonbehang op het bovenste deel en het verbergen van de naad met een rand. Je kunt ook aan de boven- en onderkant behangen en in het midden een rand toevoegen voor een contrasterend accent. Een iets bredere behangrand past ook mooi onderaan de muur.

Een muurrand kan de inrichting van een kamer in balans brengen

Een muurrand in wit past mooi bij een kleurrijk behang. We hebben een assortiment randbehang in verschillende kleuren. Blader door kleuren en patronen om precies het juiste randbehang te vinden voor de slaapkamer, badkamer, gangen en woonruimtes van je huis.

Moderne behangranden

Randen zijn een gemakkelijke, snelle en goedkope manier om een saai decor op te vrolijken. Wandranden kunnen een vleugje kleur toevoegen en kenmerken zoals deuren, ramen en open haarden accentueren. Ze helpen om proporties aan je kamers te geven en zijn een geweldige manier om jezelf uit te drukken door een unieke ruimte te creëren.

Randbehang voor kinderkamers

Behangpapier voor een kinderkamer is een makkelijke manier om een speels gevoel te creëren. Bekijk onze behangranden voor kinderen met motieven uit klassieke kinderboeken op onze website. Vergeet niet dat je bij ons kunt kopen van grote merken tegen zeer redelijke prijzen. Randen zijn een makkelijke, snelle en goedkope manier om een vermoeid decor op te vrolijken.