Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Alle Kleuren

Is het tijd om te beslissen over de kleur van je muurverf? Onze getalenteerde kleurexperts hebben een aantal kleuren muurverf geselecteerd waar wij het meest van houden en die altijd zeer gewaardeerd worden. Kies uit onze beste kleuren en vind er een die past bij jouw droomkamer!

Kleuren muurverf

Hoe kies je eigenlijk de kleur van je muurverf? Met onze selectie kleuren is het gemakkelijk om een verf te kiezen die bij je huis past. Er zijn veel dingen waar je rekening mee kunt houden bij het kiezen van je kleur, bijvoorbeeld:

  • Welke kamer je gaat schilderen

Een donkere kleur is meestal meer geschikt voor grote kamers, terwijl lichtere kleuren beter geschikt zijn voor kleine kamers. Maar je kunt natuurlijk een donkere kleur in een kleine kamer hebben en een knus huiselijk gevoel krijgen. Of juist een lichte kleur in een grote ruimte om deze nog groter en frisser te laten aanvoelen.

  • Warme of koele kleur

Warme kleuren neigen eerder naar rood en geel dan naar blauw. Als je kleuren moet matchen, kan het goed zijn om ze zo te matchen dat de kleuren warm, koel of neutraal zijn.