Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Orla Kiely

Ontworpen door Orla Kiely voor Harlequin in het Verenigd Koninkrijk, is het Multi Stem behang met kleurrijke grafische bladeren in retrostijl een van onze meest geliefde behang aller tijden. Hier vind je al ons behang van Orla Kiely.

Orla Kiely breng vrolijk retro design naar iedereen

De oprichter die het merk zijn naam gaf, werkt sinds de oprichting in 1995 aan zijn eigen versie. De inspiratie komt vooral uit de jaren vijftig, zestig en zeventig en sluit wonderwel aan bij de Scandinavische architectuur van de latere functionalistische stroming.

Decoreer met Orla Kiely behang

Waarom kiezen voor minimalistisch of maximalistisch als je beide kunt hebben? Orla Kiely behang combineert strak gestileerde planten met energieke kleuren als oranje, groen en turkoois. De geometrische lay-out doet veel denken aan tegels of mozaïeken - misschien is dat de reden waarom dit behang zo populair is geworden in keukens? Als je een speelser gevoel in je huis wilt zonder in te leveren op designkwaliteit, raden we een behang van Orla Kiely ten zeerste aan. Bij ons koop je alle Orla Kiely behang voor de beste prijs, handig en gemakkelijk online. Ze zijn allemaal gedrukt op vlies en zijn eenvoudig te installeren, dus voel je vrij om jezelf te behangen in echte functionalistische stijl. Welk Orla Kiely behang kies jij?