Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Sian Zeng

Sian Zeng is een in China geboren ontwerper die nu gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk en prachtig behang ontwerpt. Ze heeft haar kunstopleiding gevolgd in China, Hongarije en het VK, wat haar heeft geholpen een unieke stijl en techniek te ontwikkelen. Na haar afstuderen aan Central Saint Martins koos ze ervoor om zich te richten op behangontwerp, omdat dit haar liefde voor schilderen, tekenen en de gedrukte media combineert.

Sian Zeng Behang

Sian is altijd gefascineerd geweest door verhalen vertellen, en haar behangcollecties zijn handgeschilderd en interactief, waardoor mensen worden aangemoedigd om hun eigen verhalen in hun huizen te creëren. Vanuit haar studio in Londen onderzoekt ze de mogelijkheden om geavanceerde technologie te combineren met traditionele technieken om een spannende en betoverende collectie behang en muurdecoraties te creëren.

Prijzen voor Sian Zeng

Sian heeft verschillende prijzen gewonnen voor haar behang, waaronder de Grand Prize bij de Etsy Global Design Awards 2019 voor speelsheid en innovatie, evenals de Elle Decoration Young Talent of the Year Award in 2010 en de Maison et Objet Les Découvertes Prize in 2015. Haar behang is ook te zien geweest in veel vooraanstaande publicaties, waaronder Elle Decoration, The Sunday Times en Architectural Digest. Het verhaal is wat mensen verbindt, en het is wat Sian's patronen tot leven brengt. Ze is geïnspireerd door sprookjes en de natuurlijke wereld, en haar eigen gemengde culturele erfgoed komt tot uiting in elk ontwerp. Alles is gemaakt met als doel kunst, natuur en fantasie in de huizen van mensen te brengen.

Prachtig Behang van Sian Zeng

Authenticiteit is wat Sian en haar team drijft. Alles wat je ziet op het behang is een origineel kunstwerk dat op de meest authentieke manier is gereproduceerd om elk detail te behouden. Sian en haar team laten zich niet beïnvloeden door trends of deadlines, wat betekent dat elk ontwerp pas wordt uitgebracht wanneer het op zijn best is.

Inspiratie van Sian Zeng

Als je een thuis wilt creëren vol verbeelding en creativiteit, is Sian Zeng de perfecte ontwerper om te verkennen. Haar sprookjesachtige behang zal je zeker inspireren om je eigen ongelooflijke verhaal te creëren in je eigen huis.