Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Achtergrond muur

Soms wil je geen hele kamers behangen, dan kan een achterwand een goed alternatief zijn. Een achtergrondbehang geeft de kamer leven en beweging met een mooi behang en geeft tegelijkertijd lucht en contrast doordat niet alle muren behangen zijn. Hier vind je veel mooi behang dat past als achtergrondbehang in alle kamers in huis.

Behang voor achterwand

Een achterwand past in alle kamers, of het nu gaat om een achtergrondbehang in de slaapkamer of dat je je aan een achterwand voor de woonkamer wilt wagen. Een behang in een slaapkamer kan op een hele simpele en betaalbare manier een prachtige achtergrondwand worden. Een muur behangen kan een kamer echt naar een hoger niveau tillen en het een nieuw gevoel en karakter geven. Als je op zoek bent naar een gezellig gevoel, kan donker achtergrondbehang goed passen, terwijl een licht achtergrondbehang de kamer verlicht en een luchtig gevoel creëert. Houd er rekening mee dat je je bij het kiezen van behang voor een achterwand in een slaapkamer kalm, ontspannen en comfortabel moet voelen. Een achtergrondbehang in de woonkamer daarentegen zou je energie moeten geven om te socializen. Zolang deze criteria aanwezig zijn, weet je dat je het perfecte behang voor je huis hebt gevonden.

Versier je huis met stijlvol achtergrondbehang

Een achterwand is natuurlijk niet alleen voor in de slaapkamer, maar komt overal in huis goed tot zijn recht. Een behang op een achterwand kan de ruimte diepte en karakter geven waar het achtergrondbehang centraal staat of gewoon een bepaald gevoel creëert, afhankelijk van welk behang je kiest. Ook kan een behang in de gang gasten verwelkomen met het juiste gevoel. Dit kan de muur zijn die de eerste glimp van het huis geeft wanneer je de deur binnenstapt.

Koop achtergrondbehang online

Bij ons vind je duizenden soorten achtergrondbehang die perfect zijn voor een achterwand die je ruimte net dat beetje extra geeft. Met verschillende kleuren, patronen en texturen hoef je je alleen maar te laten inspireren bij het decoreren van een comfortabele kamer met een achterwand. Als je niet zeker weet welk behang het beste bij jouw specifieke huis past, kan je altijd staaltjes bestellen en zelf mixen en matchen, zodat je het perfecte behang voor je achterwand kunt vinden. We geven je de kans om je eigen interieurontwerper te worden, omdat we vinden dat iedereen een plek verdient om zich thuis te voelen. Wil je tips en advies voor je behangkeuze, lees dan meer op de blog. Natuurlijk kun je contact opnemen met onze klantenservice, dan helpen we je verder.