Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Fluweel behang

In verbluffende patronen en kleuren is fluweel behang een visuele en tactiele wandbekleding. Fabrikanten gebruiken textielvezels om het fluweelachtige oppervlak te creëren.

Fluwelen behang geeft een zachtheid aan de kamer

Het textieloppervlak geeft een gezellige en luxueuze indruk en beïnvloedt hoe het behang er in verschillende lichtomstandigheden uitziet. Aangezien verschillende texturen licht op verschillende manieren weerkaatsen, kun je met fluweel geplet behang matte, verzadigde kleuren krijgen in delen van het patroon. Een fluwelen behang kan ook een effen kleur of ton sur ton zijn.

Ontwerp je huis met fluweel behang

De jaren 70 waren de gouden jaren van fluweel behang, maar de populariteit neemt weer toe. Deze muurbekleding beperkt zich niet tot het vrolijke hippietijdperk! Het past perfect in een iets meer gedurfd en uniek interieurthema. Het werkt ook goed in zowel traditionele als moderne huizen waar je een zacht, tastbaar oppervlak wilt. Wij houden van fluweel behang en hebben een groot aanbod voor verschillende smaken in verschillende prijsklassen. Als je bij ons bestelt, heb je altijd prijsgarantie en kun je natuurlijk je behang thuis laten bezorgen. Handig, gemakkelijk en snel.