Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Kast behang

Wie zei dat je een kast niet kunt behangen? Wij zeker niet. Met name kledingkasten zijn de laatste tijd trendy om te behangen in prachtige kleuren. Eenvoudig gezegd, wij leggen uit hoe je van de eenvoudigste kledingkast een opvallend onderdeel van je interieur maakt. Kastdeuren behangen is een snelle en gemakkelijke manier om wat pit aan je interieur te geven. Je kunt overgebleven behang uit behangkamers gebruiken, of je kunt investeren in gloednieuw behang.

Kasten behangen

Je kunt het behang dat al in de kamer aanwezig is combineren met een effen kleur of er een kiezen met een vergelijkbaar patroon in dezelfde kleur. Voor een gezellig en geluiddempend effect kun je de deur decoreren met een textielbehang.

Maak je kastdeur leuker met een fotobehang

Fotobehang is ook erg populair om op kastdeuren aan te brengen, met een tropisch landschap of een diep bos, het zal als een raam naar de natuur zijn. Ons fotobehang heeft het voordeel dat ze in voorgesneden stukken worden geleverd in de hoogtematen die jij opgeeft, en met een breedte van 45 cm die past op de meeste kastdeuren in standaardafmetingen.

Een leukere kledingkast met behangen kastdeuren

Het behangen van de kledingkast is relatief eenvoudig. Vergeet niet om de deuren voor te reinigen met verfoppervlaktereiniger en het oppervlak te schuren met fijn schuurpapier zodat het behang beter hecht. Als je de deuren los kunt maken voordat je gaat behangen wordt het proces eenvoudiger, maar dit is niet noodzakelijk. Eventuele handgrepen of deurknoppen moeten worden verwijderd en na het behangen teruggeplaatst worden voor de best mogelijke randen. Zorg ervoor dat je de lijm wegveegt die buiten de stukjes behang terechtkomt en zorg ervoor dat je de stukken correct op de deur legt.