Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Botanisch behang

Plantkunde omvat planten, bloemen en bladeren - alles wat op onze planeet groeit, kan ook groeien op ons botanisch behang.

Waarom kiezen voor botanisch behang?

Mensen voelen zich goed in de natuur en bloemen en bomen zijn van nature mooi. Een botanische wandbekleding kan van alles zijn, van een gestileerd, rustgevend bladdessin tot een bos vol leven. Wat is er mooier dan een groen botanisch behang met fruit en dieren die tussen de lommerrijke bomen sluipen? Plantpatronen sieren onze kleding, textiel en muren sinds het begin der tijden. Er bestaat geen twijfel over - we voelen ons goed met behang met botanische prints in huis.

Gestileerd en vintage botanisch behang

Een gestileerd patroon van kleine blaadjes in een gedempte, uniforme kleur kan een bijna eenkleurige indruk geven. Kies je daarentegen voor een donker botanisch behang met grote bomen en takken, dan heb je een veel grotere patroonschaal. Liefhebbers van vintage botanisch behang kunnen kiezen tussen grote dessins en realistische prints met kleine patronen. De bloemenweide met veel verschillende bloemen is een populair botanisch patroon en je ontdekt steeds weer nieuwe details. Bij ons koop je snel en gemakkelijk online een grote keuze aan botanische dessins en vintage botanisch behang in verschillende stijlen en prijsklassen.