Voor iedereen in het gezin
Prijs garantie
Gratis verzending
Levering aan huis

Pauwenbehang

Versier je muren thuis met pauwenbehang. Stijlvol, elegant en uniek. Hier zie je al ons behang met pauwen in verschillende stijlen, kleuren en designs.

Decoreer met mooi pauwenbehang

Of je nu stijlvol en neutraal behang wilt of eentje met veel kleuren en patronen, er is een pauwenbehang dat bij je past. Een pauwen muurschildering kan een luxe en unieke indruk geven die elke ruimte net dat beetje specialer kan maken. Creëer een glamoureuze woonkamer, een exotische badkamer of versier de kinderkamer met pauwenbehang voor een creatieve en persoonlijke stijl.

Pauwenveer behang voor geluk

Door velen beschouwd als een geluksbrenger, hebben we pauwenveerbehangontwerpen die je zullen verbazen. Blader door pauwenbehang met verschillende patronen en kleurencombinaties, afhankelijk van de ideeën van de merkontwerper. We hebben wandbekleding met de natuurlijke kleuren van deze spectaculaire vogel in blauw en smaragdgroen. Er zijn stijlvolle wandbekleding in zwart en wit, of voor dat extra beetje weelde, knisperend goud. Vind vandaag nog jouw unieke pauw muurbekleding. Als je advies of hulp nodig hebt bij uw behangkeuze of als je vragen hebt, neem dan contact met ons op en wij helpen je bij het creëren van jouw droomhuis.